Wil je op een speelse manier doelgericht iets leren?

In Samenspel biedt een unieke opleiding aan: de Speeldokteropleiding. Het is een speelse opleiding waarin je leert hoe je kinderen (individueel en klassikaal) in hun ontwikkeling kunt stimuleren en ondersteunen met spel en beweging.  Ook leer je hoe je spel en bewegingsoefeningen als diagnostisch instrument kunt gebruiken om na te gaan waardoor een kind in zijn of haar (leer)ontwikkeling gehinderd wordt. Tijdens deze opleiding verdiep je je in spel & bewegen en Sensorische Informatieverwerking.

Heb je vragen? Of wil je van gedachte wisselen om te kijken of deze opleiding voor jou geschikt is? Bel dan gerust naar Henriette Mol (06-13 406 516).

Speeldokteropleiding voor kindercoaches, onderwijskrachten en logopedisten

Ligt jouw passie bij de ontwikkeling van kinderen? Fascineren kinderen die zich nèt iets anders ontwikkelen jou? Wil je kinderen op een leuke en plezierige manier verder in hun ontwikkeling ondersteunen en stimuleren? Is de opleiding tot Speeldokter dan niet nèt iets voor jou?
Doelgroep: leerkrachten, kindercoaches, RT-ers en andere ontwikkel-coaches die kinderen optimaal willen stimuleren in hun ontwikkeling.
10 dagen voor € 1400,00 incl. koffie & thee en reader.
Start: Zaterdag 14 september (9.30 – 16.00).

De Speeldokteropleiding omvat 3 gebieden:
1. Spel als diagnostisch- en interventie-instrument
2. De Kunst van het Kijken:  bewegingsontwikkeling & SI (Sensorische Informatieverwerking) & de invloed van restreflexen op ontwikkelen en leren
3: Spel als ontwikkelbron op school (met o.a. de Spelcarrousel, Whacky’s, pedagogisch toveren en werken aan een goede leesconditie)
Deze facetten worden op een mooie manier met elkaar verweven. Heel praktisch. En met theoretische verdieping.

Lees meer over de opleiding tot Speeldokter in Veldhoven in de PowerPoint Speeldokteropleiding Veldhoven september 2017

Klik hier voor alle data van de opleiding.

Doe je graag mee? Meld je aan door een mail te sturen via de contactpagina.

 

 

Reageren is niet mogelijk.