Wil je op een speelse manier doelgericht iets leren?

Bij In Samenspel kan het. Het cursusaanbod varieert van 1-10 dagen. Alle cursussen zijn leuk, praktisch en inspirerend.

Introductieworkshop Spel & Ontwikkelingspion (september 2020) Download deze flyer

It’s all in the game: 1-daagse (4 november 2020) flyer it’s all in the game.

De Ontwikkelingspion: 10-daagse (start 14 oktober 2020 of 9 januari 2021)
Cursusinfo Ontwikkelingspion 2020-2021
Data en inhoud ontwikkelingspion

Spelletjes als leermiddel: 2-daagse flyer spel als leermiddel

De Speeldokteropleiding. Het is een speelse opleiding waarin je leert hoe je kinderen (individueel en klassikaal) in hun ontwikkeling kunt stimuleren en ondersteunen met spel en beweging.  Ook leer je hoe je spel en bewegingsoefeningen als diagnostisch instrument kunt gebruiken om na te gaan waardoor een kind in zijn of haar (leer)ontwikkeling gehinderd wordt. Tijdens deze opleiding verdiep je je in spel & bewegen, actieve restreflexen, reflexintegratie en Sensorische Informatieverwerking. 

Wil je geen speeldokter worden, maar je wel verder verdiepen in de ontwikkeling van een kind? Volg dan de cursus OntwikkelingspionData en inhoud van de cursus vind je hier.

Heb je vragen? Of wil je van gedachte wisselen om te kijken of deze opleiding voor jou geschikt is? Bel dan gerust naar Henriette Mol (06-457 444 39).

Word ontwikkelingsexpert

Ligt jouw passie bij de ontwikkeling van kinderen? Fascineren kinderen die zich nèt iets anders ontwikkelen jou? Wil je kinderen op een leuke en plezierige manier verder in hun ontwikkeling ondersteunen en stimuleren? Is de cursus Ontwikkelingspion dan niet nèt iets voor jou? 
Doelgroep: leerkrachten, kindercoaches, RT-ers en andere ontwikkel-coaches die kinderen optimaal willen stimuleren in hun ontwikkeling.
10 dagen voor € 1400,00 € 997,00 incl. koffie & thee en reader.
Start: Woensdag 14 oktober (14.00 – 20.30).

Voorheen heette deze cursus Speeldokteropleiding; je kunt nog steeds Speeldokter worden met deze cursus. Deze cursus omvat 3 gebieden:
1. Spel als diagnostisch- en interventie-instrument
2. Leren & reflexintegratie:  bewegingsontwikkeling & SI (Sensorische Informatieverwerking) & de invloed van restreflexen op ontwikkelen en leren
3: Spel als ontwikkelbron op school (met o.a. de Spelcarrousel, Whacky’s, pedagogisch toveren en werken aan een goede leesconditie)
Deze facetten worden op een mooie manier met elkaar verweven. Heel praktisch. En met theoretische verdieping.

Lees meer over de Ontwikkelingspioncursus in Veldhoven:Cursus Ontwikkelingspion.

Klik hier voor alle data van de opleiding.

Doe je graag mee? Meld je aan door een mail te sturen via de contactpagina.

 

Reageren is niet mogelijk.